Museumpresentator
Veronique van Kesteren is vele jaren terug in de horeca van het Openluchtmuseum begonnen. Toen ze een keer in de Stroopschuur kwam, vertelde een collega alles over stroop koken. Aangezien ze is grootgebracht in het fruitbedrijf van haar ouders, vond ze het erg interessant. Dat was iets voor haar! Ze kreeg de kans en ze vond het geweldig dat ze weer iets met fruit kon doen en het ambacht kon delen met bezoekers.
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.