Banenbeurs

Op zaterdag 9 maart 2024 organiseren wij onze eerste banenmarkt. We laten je zien wat we precies doen en vertellen graag over onze unieke  werkplek. Zien we je op de banenbeurs? 

Kom kennismaken! 

Grote kans dat je al eens bij ons op bezoek bent geweest. Het verleden bent binnengestapt in onze boerderijen en molens, vers ambachtelijk brood hebt gekocht bij de bakkerij of poffertjes hebt gegeten op het Zaanse Plein.   Maar, heb jij wel eens gedacht aan het Nederlands Openluchtmuseum als jouw nieuwe werkgever? Misschien vind jij wel jouw droombaan bij ons! 
Ieder jaar ontvangt het Nederlands Openluchtmuseum ruim een half miljoen bezoekers, beheren we 155.000 museumstukken in onze collectie en zijn er vele honderden medewerkers en vrijwilligers actief om het museum goed draaiende te houden. Met geschiedenis verbinden wij de bezoeker én de collega’s.  
Wil je langskomen en onder het genot van een kopje koffie/thee kennismaken met ons? Schrijf je dan in en dan zien we je graag zaterdag 9 maart. En oh ja, vergeet niet je cv meteen mee te nemen! 
  • Datum: Zaterdag 9 maart
  • Tijd: 10:00 tot 12:00
  • Locatie: Hoeferlaan 4, Arnhem
  • Entree GRATIS voor bezoekers Banenbeurs

Kom je kennismaken? 

Of je nou voor of achter de schermen komt werken, bij het Nederlands Openluchtmuseum breng je de geschiedenis tot leven. En weet je wat hiervan het mooiste is? Je krijgt de kans met die geschiedenis mensen te verbinden. Want als je van en over elkaar leert, krijg je meer inzicht in jezelf en begrip voor een ander. Juist dit maakt dat je hier kunt werken op één van de meest bijzondere plekken van Nederland. Een betekenisvolle omgeving, vol waardevolle ontmoetingen, ervaringen en verbindingen. Wil jij geïnspireerd worden door mens, natuur en cultuur?  Schrijf je via het onderstaande formulier in voor de banenbeurs. 
  • Datum: Zaterdag 9 maart
  • Tijd: 10:00 tot 12:00
  • Locatie: Hoeferlaan 4, Arnhem
  • Aanmelden bij de Entree
Let op! Alleen op inschrijving. 

Schrijf je hier in voor de banenbeurs

Zo verrijken zij hun toekomst

Mis geen interessante vacature!

Blijf op de hoogte van relevante en nieuwe vacatures. Stel een vacature alert in en wij houden je op de hoogte.