Ontdek de wereld van

Werken bij het Openluchtmuseum

Of je nou voor of achter de schermen komt werken, bij het Nederlands Openluchtmuseum breng je de geschiedenis tot leven. En weet je wat hiervan het mooiste is? Je krijgt de kans met die geschiedenis mensen te verbinden. Want als je van en over elkaar leert, krijg je meer inzicht in jezelf en begrip voor een ander. Juist dit maakt dat je hier kunt werken op één van de meest bijzondere plekken van Nederland. Een betekenisvolle omgeving, vol waardevolle ontmoetingen, ervaringen en verbindingen. Wil jij geïnspireerd worden door mens, natuur en cultuur? Verrijk ook jouw toekomst met het verleden. Ga voor een baan bij het Nederlands Openluchtmuseum.

Maak kennis op onze banenbeurs

Grote kans dat je al eens bij ons op bezoek bent geweest. Onze boerderijen en molens hebt bezocht, vers ambachtelijk brood gekocht bij de bakkerij en poffertjes op het Zaanse Plein. Maar heb jij wel eens gedacht aan het Openluchtmuseum als jouw werkgever? 

Misschien vind je jouw droombaan bij ons op kantoor, in de horeca, bij de entree, beveiliging, dierenverzorging of technische dienst. Kom langs op 9 maart en maak kennis met al onze afdelingen. En oh ja, vergeet niet je cv meteen mee te nemen!

Zo verrijken zij hun toekomst

Mis geen interessante vacature

Blijf op de hoogte van relevante en nieuwe vacatures. Meld je hier aan en wij houden je op de hoogte!